Hej!
Jag heter Vilma.
Jag tycker att det är jätteroligt att ha Oswald som klasskamrat därför att man får ta hem honom och att han är rolig.
Jag och Oswald hade jättekul när vi lekte mamma, pappa barn han var en snäll häst.
Vilma_3.jpg
Det här är jag.Jag tycker att Oswald är en bra vän. Oswald är snäll och om någon är ledsen så kommer han och tröstar den personen som är ledsen.Oswald är jätte ROLIG! Jag tror att Oswald gillar morötter och sallad.Undrar om Oswald gillar paj om han gör det undrar vilken paj?Jag tycker att Oswald är en bra klasskamrat.Oswald är altid på glat humör.Han är jätte bra på att sjunga.Jag ska fråga Oswald vilken paj han gillar?

Hej Vilma!
Du undrar vilken paj jag gillar. Det är nog ostpaj och jordgubbspaj som är mina favoriter. Vad gillar du själv?


Hej Oswald du undrar vilken paj jag gillar.Det är nog blåbärspaj och jordgupspaj. Vad kul att du frågade. Vilken glass gillar du mäst?

Hej!
Glass är gott och speciellt havreglass. Har du provat den?

Hej jag tror inte jag har smakat den.


Hej jag har en fråga. Vad gilar du mest för mat?

v2.jpg
Min skattkista
En gång var jag på resa med mamma och pappa. Vi gick och gick. Sen såg jag ett stele såm man fick dyka. Jag frågade om jag fick dyka och jag fick. Mamma stanade på land och pappa följde med. Legst där nere såg jag nåt jag dök ner. Det var en skat med diamanter ,smyken och pengar och vi blev RIKA!

Hej Oswald jag tyker du är en bra ven du är bäst.
Hej Vilma!
Tack vad du är snäll som säger att jag är en bra vän, det är du också. Men för de som inte vet kan du väl berätta hur en bra vän ska vara. Jag tycker att man ska kunna busa ihop och äta havreglass ofta. Vad tycker du? Förresten vad skulle du köpa om du fick bestämma om du blev rik. Jag skulle nog vilja en hästens säng i min box i stallet.
Oswald
Hej Oswald
du frågade hur en bra vän ska vara. Jag tyker den ska lita på en och ha kul med sin vän.
P.S. jag tyker du är en riktig vän. Har du andra djur kompisar?

Hej Vilma!
Vad du är klok precis som du tycker jag att en vän ska man kunna lita på och ha kul med. Jag tycker också att du är en riktig vän Vilma. Du undrar om jag har några djurkompisar och det har jag. Kurre min bästa kattkompis som gillar att ligga på min rygg och sova. Fast i bland är han lite busig när han sätter i klorna i min bakdel. Han kanske tycker att det luktar för mycket hästprutt. Sedan så har jag råttis som kompis han gillar att dela min krubba med mat.Vad brukar du göra för bus?
Oswald


Hej Oswald
Du frågade vad jag brukar göra för bus. Ja jag har låtsas att jag ramlade ner från en stol.Mamma trodde jag hade ramlat på rikdigt
Vilma.

Hej Vilma!
Gnäggelignägg det var ett roligt bus.
Oswald

Hej Oswald
Tack för du tyckte buset var roligt
VILMA

SLANGORDS SAGA
En vacker morgon ringde väkarklockan sex på morgonen bara för att jag skulle gå och lira fotboll sen skulle jag gå till plugget. Jag har lite brottom men jag tror att jag hinner. Men först av allt ska jag ta en frulle. När jag kom till plugget så var det stängt. Jag blev så sur att mina byxor exploderade! Sen gick jag arg och tog en lunch. SLUT TUT!


Hej Oswald
jag har en fråga till dig... vad gillar du bäst tårta eller glass?
VILMA