Hej! ¨
Oswald det är roligt att du går i min klass.Han är jätterolig som vän.Jag gillar att han åker med klasskamrater hem. Och han är kreativ och duktig på att lyssna när man pratar.
På lektionerna brukar han fråga hur det går.
På helgerna är han bra på det mesta och han är bra på att sjunga.
Liv.jpg
Det här är jag.
villken färg gillar du min är blå.


Hej Liv!
Jag tror min favoritfärg är grön och lila. Grönt som gräs och lila som syrén. Just nu är det nog som vackrats ute men kallt är det. Hoppas du har varma kläder när du är ute och leker. Jag har på mig min sköna päls.
Hej då!
Oswald
Hej oswald vad gillar du för lekar? Min är gammelgäddan.

li2.jpg
Min skattkist
En dag när jag var i skottland då gick jag ner i min farmors vind och där såg jag en skattkista.Jag var så nyfiken så jag öppnade den. Där såg
jag en duk.Så jag lyfte på duken och då såg jag smycken ,diamanter, glas djur och pengar.
Hej Liv!
Skottland vart ligger det? Jag har hört talas om landet och om att de har ett sjöodjur där stämmer det? Har du varit i Skottland? Jag har bara varit i Havdhem på hopptävling någon gång. Appropå lekar så gillar jag burken, kurra gömma och att gömma nyckel.
Oswald
jag vet inte om sjöoduret finns?men det finns en säl som bor i hamnen i Skottland som tar alla rester från fiskarna.Vad är gömmda nycken för lek.
Hej Liv!
Då måste sälen bli jätteglad för alla rester. Gömma nyckeln är lek som går ut på att du Liv gömmer en nyckel var som helst i rummet. Det kan vara på golvet eller på en stol eller uppe på en bokhylla. När dina kompisar kommer in ska de fråga om nyckeln är fisk, fjäril eller fågel. Som du säkert förstår har det med höjden att göra. Fisk = golvet, fjäril = stolshöjd ungefär och fågel = högt upp. Den som hittar nyckeln först får sedan gömma den.
Oswald
ok det låter roligt kan vi testa det med klasen non gång?

Galopp på dej!
Vi får säga till fröken eller den där galna NO fröken att vi ska leka gömma nyckel.
Oswald
ja bra ide oswald hoppas hon sejer ja.

slangordsaga
jag och min morsa.skole utt i skogen.med min jycke.hon heter sally.då kasta jag trasa. jag tjacka ett leg.hon blev glad.sen traska vi hem. slut

hej oswald
ska vi fråga Lotta om vi kan leka gömma nyckel?

Hej Liv!
Hur är läget? Har ni fått gömma nyckel nu då? Jag har varit ute och åkt skidor lite svårt var det allt och hålla reda på alla fyra ben samtidigt.
Oswald