Hej!
Jag heter Frida.
Det är roligt att ha en klasskamrat som Oswald för att han är rolig och man får ta hem honom.
När vi gjorde dinosaurier kom han fram där och naffsade på mig, det tyckte jag var jättekul.


Frida.jpg
Det här är jag.

[[tel:12/5 -2012|12/5 -2012]]
Nu har jag räknat ut hur många tänder ni har tappat tillsammans 6+28=34. Förresten, har du tappat 2 tänder? Förrut hade du 8 tänder.

14/5
Hej Frida! Visst är det 34 tänder. Tro det eller ej men jag måste ha räknat fel när jag kollade sist. Jag hade inte 8 tänder som jag först trodde utan det vara bara 6 stycken. Tänk att man kan ta så fel.
Hej då.!
Oswald


27/5-12
Hej Oswald! I går så var mamma, pappa, Emil, Gry och jag på katthemmet och såg på en katt till oss. Det fans STORA små GAMLA och unga katter. Vi cyklade dit. Men vi ska välja ut en på sommarlovet. Det låg en svart katt på en hylla och darrade! Och Oswald uet fins INTE! Din häst kompis och du kan inte ha prick lika avtryck. Jag kan lista ut vems avtryck det va. Dina! Oswald du hör INTE bättre om du tar hål i öronen.

28/5-12
Hej Frida!
Du har nog rätt i allt du skriver. Jag ska tänka över ordentligt om jag verkligen ska ta hål i öronen redan. Jag vet att fröken gjorde det när hon hade fyllt 13 år så än så länge får jag väl vänta. Undrar om det finns hästörhängen?
En katt skulle jag gärna vilja ha som sällskap. De är så mjuka och sköna att klappa på. Hoppas ni hittar någon som verkligen är både snäll och kelig.
Vi ses imorgon!
Kram Oswald


9 juni 2012
Hej Oswald! Vilket favorit djur är ditt? Mitt är katt! Ditt kanske är häst?

24 juni
Hej igen!
Mitt favoritdjur är faktiskt också katt. Visst är de söta. Har du fått hem någon än? ja det heter hugo och hamilton
fr2.jpg
Min skattkista
En dag när jag ¨gick på promenad i vår skog då snubblade jag över någonting. Jag kollade bakot. Det var något som drogs in SNAPPT i buskarna! Jag sprang och kollade vad det var det vad en skattkista! Det var mina katter som drog in den i buskarna. jag öppnade skattkistan där fans90000000000000000000000000
kroner! Jag köpte limosine,lyxhus och 2 katter till
Hej Frida!
Herrejösses vad pengar. Hur fick de plats i en skattkista? Du skaffade dig två katter till kan du ine berätta lite om dem för mig. Jag älskar katter hemma i mitt stall finns det en katt. Hon brukar gilla att ligga på min rygg det är gossigt tycker jag.
Oswald

7/11-12
Hej Oswald! det var en veldigt stor skattkista. Katterna som jag köpte hette Lillan och Minni. Dom var velgigt busiga och keliga.

21/11
Hej Frida! Det skulle vara kul att träffa dina katter. Klia dem från mig är du snäll.
Kram Oswald

Hej oswald
klart jag ska klia domm bakom örat!

MIN SLANGORDSAGA
jag och min morsa gick ute i skogen. då kom en hemmlös kisse fram till mig och min morsa.jag frågade morsan om vi kunde beholla kissen. då kunde vin käka vurre med kissen och kasta trasa.morsan sa ja.vi gick hem och döppte kissen till kisen.men då hadde farsan köpt en jycke!!! jag smällde till jycken i ansiktet så han fick en riktig käftsmäll i ansiktet! jycken stack för evit. SLUT TUT ps vi satt på kisen brallor och dojor. :)